My love, your love. My life, your life. This is the new, it's a new world...

"Love yourself. Come on, don't overdo yourself. As your heart is, as you are."


"Realize this love that can shine. I love this you that you hate."







keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

summer time~

I'm so obsessed, obsessed, obsessed   <3 <3

KESÄ ON TÄÄLLÄ! ja prkl ku on huonot säät :(



Pitkäst aikaa! Ei täs mitään kummosia, tossa kuukaus sitte oli tosiaaki se leiri siellä Porvoossa. Hauskaa oli, mahtiporukkaa! ^--^ Hyvää seuraa oli euroviisuja katsellessa. Siellä tosiaan meiät jaettii pienii ryhmii ja käsiteltii eri tehtäviä. Ja ei juma ku siel syötii? Koko ajan "ai katos nyt onki vuoros ruoka!"
Tapasin myös kaikki suomalaiset Kanadaan menijät! Ja kaikilla on jo perhe, kiva mie sit siin kyhjötän et "eeeei ole" T---T Eilenki illal havaitsin facebookist AFS Quebeciin menijät 2011-2012 ryhmän, joten nyt on jo tehty tuttavuutta muidenki kanssa! :)

Nyt siis lomaa vietellessä, pitäis alkaa väsäilee hostperheelle ifolorinkaa jtn Suomi-kirjaa tuliaiseks, ku en viiti ostaa mitää valmista. :) maanantainaki oli kotivierailu höskä, eli entine vaihtari (Kanadasta!) käväs vähän kertoo omii juttujaa ja näyttää valokuvii. ^^ kuulostaa toistaseks hyvältä ryhtyy vapaaehtoseks vuoden jälkee..

että joo. nyt vaa odotellaan. Vois lukee Ranskaa täs loman aikana.. o_- tatatatatata toi biisi tos alus on muuten ihan mahti, kuunnelkaa ja katsokaa ;) heihei <3



THIS IS DOUBLE COMBOOO. mun otsis on kasvan niin palj. o_o vaikee uskoo et se vuos sitte oli iohan perus perus perus suora otsis ._.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hehhe näit on kiva lukee näit vanhoi ;p plääh tekis miel nähä sut mut ku eipysty.. :D mamaa~