My love, your love. My life, your life. This is the new, it's a new world...

"Love yourself. Come on, don't overdo yourself. As your heart is, as you are."


"Realize this love that can shine. I love this you that you hate."







keskiviikko 23. marraskuuta 2011

please be my baby, make me your lady

kuunnellu tata niin paljon, et aina ku kuulen alun, tekis mieli huutaa: EI EI EI PLIIIS! (linkki avautuu uutee ikkunan, go me!)
Oon kuunnellu tata paljon, koska tasan viikko sitte tiistaina:
Tulin kouluu normaalisti ja menin meijan vakkaripaikkaan, café étudiant, missa on tuoleja, poytia, sohva, jtn lautapeleja, kahvilaite ja mikroja. En alyy miks siel ei oo muita ku me valkkien aikana? Ihana paikka. Tuun sinne, istun alas sohvalle. Ariane tulee yleensa 5-10min mun saapumisen jalkee.
Ariane: Emilia, saitko sen videon jonka lahetin sulle eilen? (toi kappale + sen tanssi)
Mie: joooo, vaikuttaa just siistilt!
Ariane: Jep, sul on 2 paivaa aikaa oppia se. Torstaina tavataa (mie, Ariane ja Noemie)meilla ja treenataa se kokoon.
XDDDD Tarkotus on osallistua coverkilpailuun, joka loppuu marraskuun lopussa. Meil on taa viikko aikaa. huhhuh. Opin sen kolmes paivas iltaisin koulun jalkee, ja nyt pitaa enaa hiota se yhtee Arinanen ja Noemien kanssa, filmata ja lahettaa noille. x_X Ariane ihan innoissaan, koska voittajat paasee 4 paivaks Koreaa ilmaseks, vaikka me kaikki tiietaa et meil ei oo mtn mahiksii voittaa, mut ainaki on kiva osallistua johonki! :D Taa torstai jaadaa koulun jalkee kouluu treenaa, lauantaina kuvataa...

Mut siis moi!!
Viikko sitte viikonloppuna (...) oltii siis Quebecissa yhes isos hotellis 2 yota.
'Mita teette Quebecis?'
- ... ollaa hotellis?
'Nii mut mita teette??'
- ... ollaa hotellis??
Useet kysy mita teen Quebecissa, koska.. hotelli on paikka missa vaan nukutaan? ;D Mut se hotelli mis me oltii oli HUGE. Siel oli palmuja ja uima-allas ja taikureita ja esityksia ja kuntosali ja pelisali ja kaikkee muuta jannaa. Eli 2 yota vietettii siela. :D Uitii, syotii ravintolassa, leikin lasten kanssa, katottii taikureitten esityksii jne. Meit oli siel siis mun hostperhe + hostisan aiti joka kustanti kaiken (merciii!!) + hostisan siskon perhe (mihin kuulu myos 10kk vauva ja 2v poika) Toi poika, Elois, tayttaa taa sunnuntai 3v! jipii! Elois on niin sulonen. ♥ Eka yo ku nukuin senkaa samas huonees + muitten lasten ja hostisan aidin kanssa:
Oli taysin hiljaista ja huone oli pimeena. Nukuin parisangylla Alexin kanssa, ja Elois nukku toisel parisangyl Gabin ja 'hostmummon' kanssa. Yhtakkia pimeydesta kuulu:

Elois: Emilia?
Mie: Nii?
Elois: Missa sie asut?
Mie: (lagitan vahan aikaa ku en tiia vastaanko Victoriaville vai Suomi) No... just nyt asun Victoriavillessa.
Elois: Entas myohemmin?
Mie: Myohemmin asun muualla...
Elois: Mut... Missa sun vanhemmat on? Miksei se oo taalla?
Mie: ... ne on kotona....
Elois: ... ai...

viisas ollakseen melkein 3v. D: niin surullista XD mut hei, toi oli eka viikonloppu jossain ulkosalla ku en ikavoiny kotii. Yleensa tulee pieni ikava, koska ihmiset tuntee toisensa, ne puhuu muistoista mista en tiia ja asioista mista en ymmarra, joten se alkaa masentaa. Mut tal kertaa pysyin mukana kaikessa ja lapset piti kiireisena, ni hauskaa oli ! :)
 Mentii vaa kaheks yoks, mut laukkuja oli mukavasti... Nojaa, normaalia ku talossa on 5 naispuolista henkee ja vaa yks mies. :P Kuvassa siis Gab, hostaiti Ginette ja hostisan aiti Gislene. Tosi semmonen rock-henkilo. Tatuointi, tykkaa kayda baareis ja juhlis, pukeutuu valil aika paljastavii vaatteisiin ollaan sen ikanen jne. Mut tosi siisti ja ystavallinen! :)

Toi mukanaan laukullisen taynna mussutia... Keksii, parhkinoita, juusta, viinia...

Lapset tahto tietty heti menna uimaa. Pikku-Elois! :D Ja sen aiti.








Hostisa Francois ja sen siskon lapsi, Maelle 10kk. awawaw ♥





 Alex ja Maelle. Minust ja Alexist on tullu naitten 2-3 viikon aikana tosi laheiset. :D En oikee alyy. XD Yhtakkia. Usein Jade tuli vaa mun huoneesee istuu mun sangylle ja puhuu munkaa tai halaa minuu randomiltee, nykyaa myos Alex, paljon. :D Sulosta ♥

Mie: Elois!! Tuu tanne!!
Eloisen isa: Jos haluut ottaa kuvan siita, ni onnea yritykseen... *Eloise saapuu*
Mie: HYMYILE!
Elois: *tottelee heti* XDD
en ma mtn onnea tarttenu.


 Pelottava taikuri. 8D




 Elois paas valokeilaan ♥ Se oli enemman semmonen noyryytyskierros..:s

MAelle! :d

Myos Alex paas valokeilaan. Ton pojan piti kehuu jtn Alexissa.
Taikuri: Noh, sano nyt jotain! Vaikka kengat!
Poika: ... no sen kengat.
Taikuri: ei mut sano nyt jtn mika siina on kaunista!!
Poika: no sen kengat!!
Alex seiso ihan nolona siina. :D


Mahtava kuva, koska kaikilla on edustavat ilmeet... :DDD tallasta.


Educazoo, toi mies selitti 2h elaimista. Lapset jai kattoo sil valil ku menin aikuistenkaa kuntosalille. :d









Elois ja sen isa.

PELOTTAVA PELLE.

Janna juoma, mut tosi hyva. Juodaa kuulemma paljo tuol etelassa.. Jtn valkosta hommelia missa ananasta ja mansikkaa. :D Naa anto mulle jalleen kerran punaviinia ja roseeta. Rosee on virallisesti eka alkoholijuoma, jonka oon juonu loppuu asti taalla. XD ja seki on hidasta.








Tulishow!



Viikonloppu ohi, koulua!
SAATII MEIDAN TODISTUKSET!! Oujee! Taalla on vuosi jaettu kolmeen etappiin, tosin mikaan ei muutu etappien valis. Lukkari on sama vuoden lapi.
Elikka. Jotta paasis kurssista lapi, pitaa saada vahintaa 60%. ALle 60% on hylatty, eli 59% on 4 meijan asteikolla. :D JOTEN TASSA MUN TODISTUS:

Ranska: 57% (hylatty kurssi) XDD hahah. ei voi minkaa. Sain kirjoituksesta 49%, mut suullisesta esitelmasta sain 87%. parempi ku suurin osa luokasta?!
Samuel: Emilia paljo sait???
Mie: ....57%....
Samuel: MITA? MIEKII!! *high five* :D en siis ollu ainoo joka ei paassy lapi.

Englanti: 90%. Suullinen kommunikaatio 85%, lukuymmarrys 90% ja kirjotus 98% :P
Matikka: 90% (sain eilen matikantestista 100% ♥)
Multimedia: 29%. Ariane ja Christina ja mie naurettii liikaa ku nahtii taa luku. :DDD hahahaha. Multimediassa siis muokataan kuvia ja tehdana videoita. Sain 29% koska en OLLU (nyt oon) jattany sisaa 2 videoo, koska mul oli suurii ongelmia. Mut nyt oon tehny ne, joten numero nousee seuraavaa totarii, joka saadaa helmikuussa.
Kuvis 1: 92%
Kuvis 2: 95% (no idea mika noitten ero on. Kysyin, mut en ymmartany XD good try anyways)
Liikka: 85% (Pelataa just nyt salibandyy. Tein oikee maalin 2 viikkoo sitte. 8D Mut tykkaan paljo mun joukkueesta: MP, Sarah-Kim (joidenkaa oon valkilla), Jacob ja Anthony. Hyvaa yhteistyota tehdaa, syotellaa eika kukaa omi palloa ♥ )
Etiikka: 77% (koska tunneilla puhutaa 85% ajasta, enka puhu. :D) Just nyt alotetaa vaittelykilpailut. Aaa paassa on niin paljo vastalauseita jne jne, mutku en pysty ilmasee itteeni!! Pitaa yrittaa..
Historia\maantieto: 95% (kylla, oon iteki yllattynyt. XD)
P.I (projektihommeli): 89%

Joka maanantai oon koulussa aamu kaheksasta ilta kahdeksana asti. :P Koulu loppuu neljalta, ja jaan tekee lavasteita musikaalia varten kasii asti. Siel on vaa mie ja Amelie jotka tekee, koska muut on tanssitreeneis tai jossain muualla. :) Tehdaa Amelien kanssa just nyt teksti BAL DE GRADUATION isolle paperille. ISOLLE. I-S-O-L-L-L-E. Puoltoist metrii levee, pituutta... 25 metria. Me tehdaa 1-2 kirjainta TUNNISSA, koska pitaa laskee mitat ja omg D: Kauheeta!! Mut tykkaan teha sita.. Eilen oli YKSIN sen 4h.. Koska Amelie oli kipee. Jacob oli sanonu et se tulee kattoo meian tyota kuuden maissa, koska sil oli treenit koulun jalkee koulus muitten kanssa koulun muotinaytoksee varten. Mut se oli sanonu ton viikkon sitte, joten ku se ei koskaa tullu ni ajattelin et se oli joko unohtanu tai sit se oli vaa pilaillu. :P Mut tanaa se kysy: olitsie eilen tekees lavasteita?! Etin koko koulun lapi mutten loytany sua?? :DD hahha aww. :D Koska kaikki taiteesee liittyvat luokat on kolmannes kerrokses, mut ite olin ekas kerrokses tekemassa, KOSKA SE PAPERI EI MAHDU TAIDELUOKKIIN koska niis luokis ei oo pulpetteja mita vois siirtaa. Mut koska olin yksin, edistyin paljon. Sain tehtyy neljas tunnis kirjaimet RADUA ;) (bal de graduation - valmistujaistanssiaiset)

mjoo. Perjantaina koulun jalkee Arianelle, treenattii tanssia kilpailua varten. Mul ja Arianel on valil eri mielipiteita liikkeista, joten siina sitte vaitellaan kunnes jompikumpi suostuu myontymaa. XD Ku astuin ulos talosta siina kuuden maissa ku Francois tuli hakemaa:
Mie: LUNTAAAAAA!
Ariane: MITAAAAAAAAAAA! NOEMIE LUNTA!
Ah sita riemua. :D Autossa selitin hostisalle etta jee kohta tulee lunta, mut se masens mua sanomalla et taa lumi sulaa heti pois, kuten Jacobkii samana paivana sano liikkatunnilla.
Lauantai-aamuna ku herasin:

Arvatkaa oliko ihana herata?? Herasin lampiman peiton alta, vanhemmat oli toissa ja kuulin tyttojen kattovan teeveeta yllakerrassa. Menin ylos, Jade juoksi vastaa: EMILIA EMILIA LUNTA!! MENNAA ULOS LEIKKII!! :D Kauhee joulufiilis oli, ku soin aamupalaks rusinaleipaa, tytot katto kiltisti Autot 2 elokuvaa ja ulkona sato lunta. :)
Mentii sitte ulos leikkimaa:







Tehtii pien lumiukko. Sit thetii pari muuriia ja leikittii lumisotaa. :) Alko vaha menna hermot muureja tehdessa, koska lumi ei ollu markaa, eli oli vaikee teha mtn. Ja muurien piti olla korkeita et niitten taakse pysty piiloutua, ja Jade oli niin laiska et laitto mut tekee kaiken. :P oltii jakauduttu 2 vs 2.

Myohemmin tytot leipo pipareita ja mie leivoin PULLIA! Ku ajattelee et mitakohan taalta ei loyda ja mita taalta loytaa, ni oikeesti... TAYSIN VAARAT OLETUKSET.
1. Taalla on kardemummaa. Mausteosastolla.
2. Taalla on hiivaa, kuten arvasinki. Mut vaa kuivahiivaa. Sitku reseptissa lukee '2 pussia kuivahiivaa', ja taalla pussit on erikokosia, ni juma paljo ma nyt laitan?! :D
3. Taalla ei oo raesokeria? Tai pitais olla, mut ei olla loydetty.
4. Onneks internet on keksitty. Taalla ku ei kayteta dl, vaa cupseja mitalie, ni netin kanssa muuntelen.

Kuva silloin ku oltii Sherbrookissa joskus kuukausi sitte. Miun perhe + tekihenkilo Francois ylhaalla oikeala. :)

Sunnuntai... Ei huhhuh. Me ei tehty MITAAN, tai no, katoin siskojen kanssa KAIKKI 3 TWILIGHTIA PERAPUTKEE. XDD hahaha se oli mahtavaa. :D En ollu koskaa nahny niita, koska kaverit sanonu et se on ihan surkee, Twilight siis, joten paatinpa kattoa! Minust ne oli ihan ookoo! :O Mun siskot ja hostaiti palvoo Jacobia siina, mut ite vihaan sita kauheesti ja arhhhhhhhhh. Kauhee tyyppi! mut joo. Ja katos, Twilight 4 on leffoissa, tietty me mennaa kattoo se. ;D Jopa perheen isa tykkaa Twilightista. Etta sellasta. Katottii DVD koko paiva, kaikki 4 'lasta' tungettii kahden hengen sohvalle, juotii teeta ja nautittii elokuvasta. :D

Koulus menee siis hyvin. :) Oon alkanu jutella enemman Adamin, toisen Samuelin, Gabriellen ja Davidin kanssa. :D Hyvii tyyppeja. Tanaaki ku olin kaytavan toises paas mika oli taysin tyhja, ni yhtakkii kuulu kaukaa mun takaa: EMILIAAAAAAAAAAAAAA. Adam ja Gabrielle vilkutti sielt jostain kaukaa. :D

Siina se. :)
'Tarkeita' juttuja mita tehda taa viikko:

1. Huomenna kirpparille ettii mustii kenkii tai mekkoo tanssicoveria varten... Viiti tuhlaa rahaa ostamalla kunnon. Ostin jo viimeviikonloppuna lapaset ja pipon ja kaulahuivin. :3
2. Taa torstai jaan siis koulun jalkee kouluu treenaa tanssii Arianen ja Noemien kanssa, kysastii lupaa opelta.
3. Lauantaiaamuna Arianelle, KUVATAAN tanssi.
4. Lauantai ilta - AFS joulujuhlat!! Jokainen vaihtari (4kpl) tehdaa joku jalkiruoka meidan maasta. Teen sen peruspullas. Eka tosin hankin lisaa hiivaa ja valkosta jauhoo. Viikonloppuna ku tein: valkonen jauho loppu, ruskee kayttoon. Ja liian vaha hiivaa, ei paisunu.
5. Sunnuntaiaamu: Eloisen 3v synttait!
6. Sunnuntai-ilta: Sebastianin (vaihtari) luokse muitten kanssa kattoo TV ja syomaa. XD kait?

Ja nyt jtn random kuvia:







Bye bye, à la prochaine!
yhyy tylsaa. Jacobin isa on vihanen sille koska se on ladannu jtn netista ja nettilasku maksanu siks niin paljon, et nyt sil on semmonen nettiyhteys joka katkeaa itestaan joka ilta klo. 21. XD Joten asken 20:58 -  VOI JUMA KELLO ON KOHT 21. :D Siina sit nopee 2min aikana selittaa kaikkee mahollista. T-T mjoo.

Huomenna meilla on.. matikantesti (otetaa uusiks, koska luokan keskiarvo oli 58% eli hylatty. mut sain 100%ahh), kuvista (tehdaa 3D veistokset fantasiaolennoista), hissaa\maantietoo (....) ja enkkuu (katotaa My Sister's Keeper leffaa. surullinen leffa. Ariane ja Noemie itki molemmat viimetunnil :P)

BYE!

ps. Lainattii kirjat 2 etappia varten ranskas. Paatin ottaa haasteen : Stephen King - Running Man. ;D

pss. ajattelin 2 joulukuute hankkia otsatukan takas. En jaksa ku naa hiukset on niin painavat, et joka aamu pitaa teha niille jtn ettei putois silmien etee. D:
Onnistuin sentaa kasvattaa otsista niin paljo, et nykyaa se on sen 10cm leuan alapuolel. ;)

BYE!


1 kommentti:

Aada kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle blog award. Ei tarvi laittaa eteen päin, jos ei huvita. :)