My love, your love. My life, your life. This is the new, it's a new world...

"Love yourself. Come on, don't overdo yourself. As your heart is, as you are."


"Realize this love that can shine. I love this you that you hate."lauantai 31. heinäkuuta 2010

That sadness, that suffering, that pain won't reach. It won't reach me.

ehkä ihanin kappale ikinä?

Ahooi!
Tänää täyttäny kaikki lomakkeet. :3 Kauheeta printtausta, lukemista, kirjoittaista ja skannausta. Enää reksille paperit. Kiva heti ekana koulupäivänä mennä ja: "MORO! hei nopee täytä nää, huomenna pakko saada takas! Tai muuten----" <3 mutjoo, eiköhä se kilttinä herrana hoida.

ja tässä just mietittii isänkaa et voisin enskesänä mennä sen luokse Saksaa ja tehä siel koko kesän kesätöitä, nii että saisin kerättyy vähä rahaa tonne Kanadaa. Kyllä - ei mun vanhemmat mulle mitää käteisrahaa anna, ehei. Ite saan sn hoitaa. :) joka on oikeestaa hyvä. en haluu pskaa omatuntoo siitä et joutuu lainaa. T-T

offtopicii:

 Katoin eilen ihanan leffan (mistä toi kappalekii tulee)

Elikkä: BANDAGE! Akanishi Jin yksi päähenkilöistä. <3
Bandage kertoo siis rockbändistä, joiden leaderi, Natsu (Jin), ei kauheesti välitä sen bändistä. Juomista, naisia ja näyttää ihan siltä ku ois aina pilves. Siinä se sit tapaa tytön. Mut tää ei oo mikää klisee leffa. Ehei, luulitte varmaa et Natsu ois sit sillee et "Oooh I love you! Please don't leave me! You made my life better!! You made our band the best!!" ehei. -_-'' Lopuks kaikki syyttää tätä tyttöö, myös itse Natsu. Natsukaa ei oo mikää romanttine. Ihan pilves kokoajan. <3
Mut LOPPU oli kyl niin surullinen että wahh. Siis.. Ku se loppu ni tölläsin vaa ruutuu ku lopputekstit rullas alas ja taustalta kuului kappale "Bandage". Mun sydämes oli just sellain tunne et "täh? Mitä? Loppu? HALUUN LISÄÄ! EI EI TÄÄ VOINU LOPPUU!"

Kiinnostuitteko? Täs linkki, ja JOO, se on Japaniksi.
jos haluutte kattoo sen, ni elkää lukeko eteepäin, spoilaan yhen kohan :--D

nii yks kohta. Natsu siis piti tästä tytöstä, tosin ilmas sen vähä erikoisesti. Se oikeesti näytti ihan ku se ois huumeissa. Yhtenä yönä se sit tuli sen luokse (tyttö on siis viel lukios, asuu kotona.), ja tää Natsu sit ihan naama peruslukemalla ja kännisen näkösenä sano tytön äitille: "Let me marry her." ja siinä se tyttö sit suuttu sille ja omg. :---( Mut tää ei ollu se pointti, vaa tämä:
Se tyttö ei siis pitäny Natsusta. Vai pitikö? Jaa. Ehkä. Mut silti, tää tyttö palas Natsun luokse. Siellä ne molemmat sit itki ja raivos ja tää mahtava kohtaus:
Natsu: "I hate myself."
Tyttö: "I hate myself too. And I hate you, because you're exactly like me."
Natsu: "... I hate you too."
Tyttö: "I hate myself. I hate you. I hate us. But..."
Ja sit Natsu suutelee tyttöö ja omg. o_o siihen se sit jäiki. Sen jälkee ne ei nähny toisiaan. Suudelman jälkee Natsu käski tyttöä poistumaa, tyttö poistu ja romahti ulko-oven ulkopuolella.
3 vuotta myöhemmin tää tyttö näkee Natsun studiossa. Natsu ei enää näytä känniläiseltä, ja se on paneutunu laulamisee. Se laulo tunteella, toisin ku ennen. Siihen se sit loppu: tytön kyyneleisii ja Natsun sydäntäsärkevää lauluu. <3

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli siin leffas sentäs enkunkieliset tekstit. onneks.......

Anonyymi kirjoitti...

Mut hei mä en oos Anonyymi. Tähä vaa tulee semmone enkä saa sit vaihettuu. Oon... Hmmmm.......Joku....

Anonyymi kirjoitti...

sori... siis oo ei oos

Emilia kirjoitti...

Juu, enkkutekstitys on. <3 :3

haha ootko okei? :--D elä sekoo, kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

SEKOON. ÄLÄS POMOTTELE MUA, OON KUKKO RALLISSA ::D