My love, your love. My life, your life. This is the new, it's a new world...

"Love yourself. Come on, don't overdo yourself. As your heart is, as you are."


"Realize this love that can shine. I love this you that you hate."







tiistai 13. syyskuuta 2011

Finally! Naa kaks viimist viikkoo.

this one`s for you and me, living out our dreams


yeahs!

Sain mun oman koneen takas! .. tosin jostain syyst kanadalainen nappaimisto? Oh well.
VALMISTAUTUKA PITKAA POSTAUKSEE. 2 JA PUOL VIIKKOA, HUH?
Enemman ja vahemman kiinnostavii juttuja. Tarkeimmat on varmaa...
Saapuminen & eka paiva 20-21.8, tyttojen jalkapalloturnaus 27-28.8, koulun alku 30-31.8.
Joten... asiaan!

Eka my house:



20.08, LAUANTAI
Hesan kentalla meil (4 suomalaist tyttoo, Veera kipee..) ei ollu mtn ongelmia. Kaikki suju hyvin ja lento myos. Pariisin kentta... Huge. Ku piti vaihtaa terminaalii ni samaa terminaalii paas 3-5 eriVARISEN jonon kautta!? Sininen vihree punanen oranssi blablabalala like ehh. Nojoo, paastii perille. Awesome kentta! Joku nainen jakeli siel ilmasii hattaroita. Jomjom. Ja joku mies kysas meilta jos me tullaa Unkarista.. Mut oikeesti, ainaki mie olin ihan taivaissa siel kental ku sain kuulla Ranskaa. :D Johannankii mielest ilmeisesti, kerta se kutsu sita "korvagasmi"ks. ._. «3 Mut ahh joo. PITKA LENTO 7h15min Kanadaaaan! Konees oli huonoja leffoja poh. Sielki joku kanadalainen mies kysy mista ollaa ja sano et kanadassa ollaa niin ystavallisia et jopa pankkiautomaatteja kiitetaan. o_O MUTJOO ku laskeuduttii ni kaikki oli ihan hermona :DD ahh se oli kauheeta! Ulos koneesta - heti jotain paperisaatoo? Ranskaks. Mut kaikki selvittii hengis. Mentii hakee laukut, ja JUST ENNEN KU PAASTAIS ULOS NI meijat raahattii paikkaa mika oli taynna 20-30v miehia uniformuissaan uh. :D Siis jtn poliisi/vartijoita. PAPERISAATOA JALLEEN. Kesti perati tunnin.. Se oli pelottavaa. Jossaa kuuses, puhuttii papereist mista ei oo mtn hajuu ja viel ranskaks ja enkuks. Siel ku ootettii ni mun ja Johannan luo tuli yks Turkkilainen poika joka oli ollu pari vuotta sitte Kanadas vaihdos. :D tuli kertoo et se rakasti vuottaan ja et meki tullaa good luck bye bye see you! mukava tyyppi oli. ^^ PARJATTII HENGIS, mentii ulos... OMG PERHEET! Se oli niin outoo! :D Siskot (Jade, Gab & Alex) juoksi mun luo ja halas «3 Olin ihan et WTF ku niitten vanhemmat anto poskisuudelmat ku olin unohtanu et sita tehdaa taal. D: oh well. Kommunikaatio pelas ihmeen hyvin. GO ME! Mun epaonneks (...?) mentii syomaa ravintolaa. Kello oli siis 23, olin valvonu 25 tuntii :D en nukkunu konees D`::::::::::::::::: Syotii, en ymmartany sanaakaa mita Jade (6v) sano.
"ISA MIKS SA PUHUT AKSENTILLA???"
"En puhu aksentilla.. Puhun hitaasti ja selkeesti, jotta Emilia ymmartais." «3 :D SIT MENTII KOTIA PAIN. AHH. Ku noustii ulos autost nii kuulu paljo heinasirkkojen sirinaa (onkstoi sana?) Olin valvonu 26h ja... olin puolkuollut. ::DD Nopee kierros talon ympari ja NUKKUMAAN.





Maisemia, kerta veli niita NIIN halusi. :D ole hyva. <3


21.8, SUNNUNTAI
Eka paiva!
Aamu oli kiusallinen. Herasin, menin ylos - ei ketaan. Menin alas (talos on siis kaks kerrosta. Pohjakerros, mis on mun huone, kaksosten Gab & Alexin huone, leikkihuone, vessa ja pesutila. Teen jossaa vaihees jonku talokierroksen :D). Pian menin ylos uudestaa, ei ketaa, takas alas. Yhtakkii Jade oli mun ovensuus! O_o Se vaa hymyili ja lagas siina. Ja mieki vaa hymyilin, joten... Joo, it was fun. :D Lopulta Jade uskals avaa suunsa. In the end leikin senkaa koko paivan :D Aamupalaks Francois (hostisa) anto mulle maistiaiseks lusikallisen vaahterasiirappia (liian makeeta D:) ja teki une crêpe ^^ Gave my tuliaiset niille, suklaa meni heti :::::::DD Salmiakit tytot sylkas ja vanhemmat ei kommentoinu. muaha.

Naapurit, Ginetten (hostaita) veli Marc ja sen raskaana oleva vaimo Marilyn tuli tervehtimaa. Sain niilt lahjaks saippuaa, vartalovoidetta ja parfyymii. Ahh tykkaan tosi paljon Marilynist. ^^ She`s great!

Samana iltana kavastii kavelyl ja tutustuin parii 14-15 vuotiaasee tyttoo, Jennifer ja Rachelle. Jennifer nayttaa iha Rebecca Blackilt :::::D okei ei nyt ihan mut silti. Mut Jenniferin isa oli hyva tyyppi, postinkantaja. Huvittava ihminen, suositteli mulle posteljoonin tyota. Thanks. :P

22.8.2011, MAANANTAI

Ei mtn erikoista, huomasin vaa taa paiva et kaksoset Alex ja Gab (9v) on kauheita teineja. Jade myos. :::D Oikeesti, niitten ELEET. Leffoissahan teinit huimaa aina silmiaan, heiluttaa kattaan vaha sillee arsyttavasti ja tekee "daa" ilmeita - tosi moni tytto taal on sellasii, it`s so weird :D Mut siis joo. Alex ja Gab saa jatkuvasti puheluita pojilta (natteja tyttoja :D) ja naitten isa rage "te ootte vast 9v! Ymmarran jos Emilia saa puheiluita mut te, ei, ette saa menna elokuviin niitten kaa!" :::: D Ja muutenki Jadekii puhuu poikaystavista ja omg. Joo.

23.8.2011, TIISTAI

Illalla tutustuin vastapaisessa talossa asuviin Emilie (eh... 11v?) ja sen isoveljee Guillaume (eh... 15v?). Pelattii koripalloo (oikeesti, mun ekal viikol taal pelasin niin paljo jalkapalloo ja koripalloo et huh. :::::::D), ja muutenki tosi hyvii tyyppei noi molemmat. ^^ Emilie on just nyt taal leikkiis tyttojen kaa. Tosin mun pitaa komentaa noi nukkumaa in 15 minutes muahah. Ginette on jossain koulus tuol kaukana, ja Francois on toissa + tennista pelaamas. Guillaimekii nayttaa joltaa julkkikselt. Eka ajattelin Zac Efron, mut sit alysin et EII se nayttaa silta... Vampyyripaivakirja-sarjan... pahikselta. :::D Tai leuka. Siis en ma tiia???

ME KAVASTII KOULULLA VALITSEE KURSSIT. 1700 oppilaan koulus. Heti ku astuin sisaa tuli kauhee ahdistunut olo D:: Miljoonii vihreita kaappeja tungettu samaa isoo salii. Ark. (hyiii) Palatettii vaha aikaa jonku miehen kanssa blablabalablabaaa tehtiin puhelu blababla "oho katos meetkii toisee kouluu, 700 oppilasta!" Lol Ginette oli ihan riuemuissaan, hyppelehti autossa ja jtn ::::D Vaihdoin siis kouluu, koska... Tos isommas koulus oli enemman urheilumahiksii + enemman ongelmaoppilaita. Ja koska mie halusin taidepitoset lukkarin ja Ginette vahemman ongelmia, oltii molemmat ilosii 700 oppilaan koulust. :D

Illal paasin kattoo Alexin ja Gabin ekaa jalkapallo-otteluu. Ne havis. :D Mut pelas aikas hyvin. Jade laulo koko matkan ajan "If you`re happy on vacation clap your hands..." «3 Tapasin siel tyton joka on vikal luokal mun kaa, mut ei samas ryhmas, mut jonka kaa oon valkilla. Aanekas, hauska ja kaunis tyyppi. ::D Maude on sen nimi. Lausutaa "Moud". So yeah.




 Uhh mun eka poutine. ._.
24.8.2011, KESKIVIIKKO

Angstipaiva. Koska vanhemmat toissa eika koulut viel alkanu, oon joutunu olee lapsenvahtina. 7h putkee vahdin, leikin, pelasin, seurasin ja KESTIN niita. Ne tappelee usein, joka paiva joku itkee. Kukaa ei osaa myontaa olevansa vaarassa. Yhh ku en saa pisteita a:n paalle. Mut joo... Kauhee aamu siis.

(Mustikat joita voi ostaa kaupas taal on HUUUGE, mut ne ei maistu miltaa.)

Valmisteltii koulukamoja tytoille. Jokaikisee kynaa piti kirjottaa nimi ja kaikkii kamoihin muutenki. :P Ehh nice. Tytot tappeli ja riehu lisaa, joten olin tosi pissed off koko loppupaivan. Tosin illal menin pelaa tennist Francoisesin kansssa ja sain mun stressin purettuuuu, se oli IHANANANANANAA AHH. I felt so good.

Katottii Rio, se papukaija animaatioleffa. Oon alkanu nauttii animaatioista, ne on oikeestaa aika nice. :D ku naa on viel niin pienii ni ei voida yhes kattoo mtn muuta. Yks ilta Francois vahingos laitto pyorii leffan mika ei ollu... niille meinattu. :D Tytot kikatti ja oli ihan HYYYI :P

25.8.2011, TORSTAI

Haettii tytot puistosta, jossa ne leikki POIKIEN kanssa ja mentii yhelle punaselle ristille taal Victoriavilles. Sielt nakee koko kaupungin, it`s so cool ^==^ Siivottiin. Siivouspaiva on aina torstaisin, ja kaikilla on oma tehtavansa. Mun pitaa imuroida koko ylakerta + oma huone. Sangyt pitaa pedata Pe-Su.

Katottii toinen animaatio. Mars needs Mom. It was nice, too. Sad. D::

Ja hostvanhemmat sano et oon kehittyny huimasti ranskan kanssa. Ku saavuin, en ymmartany ku tytot puhu mulle tai jos ihmiset puhu keskenaan. Nykyaa ymmarran tyttoja hyvin ja sujuu paremmin seurata keskusteluja. Naitten aksentti on niin ASDF!! Niin erilaista ranskankielest! :D It`s awesome :D





26.8.2011, PERJANTAI

Mentii mun UUTEE kouluu valitsee kurssit! Heti oli kotosampi olo! Pohjakerros + 3 kerrosta, sial seinii on maalattu eri kuvoita taideluokkalaisilta. Koulus on kolme linjaa, joista yks pitaa valii. Tiede, taide, kielet. Otin taide, koska kielilinjal ois ollu Espanja jota muut on opiskellu jo 5v, eli olisin... pahasti jaljessa ::D Eli mul on paljon taidetta ja sit pakolliset aineet. Ainoo mika kusee on se et mul on helppo enkku. Vaikee ois ollu kielilinjal. Nojaa. Otan tan vuoden rennosti. ::: D Enkunope on niin cool. Kerron siita myohemmim.

Eli oon vikalla luokalla, sécondaire 5. Vikaluokkalaisilla on awesome vuosi :::D MENNAA NEW YORKII. Tanssiaiset. Valokuva-albumi. Valmistutaa. Kirjotukset. Uhh. ::D

Perhe hankki uuen auton, ison, 7 paikkaa. "Van". Vaneja on KAUHEESTI taalla. O_o everywhere. isot autot suosittuja.. Hankittii siis se auto koska meit on nyt 6. Why am I telling this D:

Kaytii myos ostaa koulukamat. Janna systeemi.. Koulu anto listan mis luki tarkkalleen kaikki kamat ja paljo ne maksaa :D Sit mentii yhtee isoo kauppaa mika oli taynna ihmisia, seurattii keltasia nuolia lattialla ja otettii karrii ne kamat mitka luki lapus. Kassalle ja pois. AFS maksaa koulukamat ja kirjat, goood. :P

Kaytii tosi suloses ja ISOS vegetariaani kaupas! Jossa oli lihaa. Mut siis ;:::D Se oli awesome kauppa, jotenki niin hyva tunnelma (...?) Illala just ku tytot oli menos nukkuu nii niitten jalkapallovalmentaja soittaa "TULKAA TANNE PELAAMAA" joten menin mukaa ja siel oli  Maudeee. Pelasin niitten kaa ja oli iiihana ilta ^^ Ihana vaa juosta isol ruohikkokental pienten lasten ja aikuisten kaa ja potkii palloo ja aurinko laski ja ativas oranssi ja ahh. Kauheen kuuma oli D: Ikava kylla myohastyin 30min mun yhteyshenkilon tapaamisesta ::::::D ups ups. Se on siis henkilo jolle voin kertoo kaiken, eika se kerro kellekkaa. «3 Anto mulle sinisen AFS paidan joka on PAKKO olla paalla nyt tana sunnuntaina ku meen AFS leirille Bouchervilleeeen ! AWESOOOME :: D Francois on sen yhteyshenkilon nimi. Humoristinen heppu. :D Ja 2.10 vaihtarien kesken suuree amerikkalaisjalkapallo-otteluuuun! That`d be great jos se siis jarjestetaa!

27.8.2011, LAUANTAI

Okei... Paiva oli nice, ilta kauhee. Mentii tyttojen jalkapalloturnauksee, autol n. 2h. Aurinko paisto niiiin paljo, paloin. :::D Eli saavuttii sinne turnauksee, ja siel oli mooonta pienta kenttaa, taynna ihmisia ja pelaajia. Tytot pelas 3 otteluu se paiva. Voitti yhen kolmesta. Eli paiva oli mukava, hyva saa, hyvaa seuraa, hyva tunnelma, hyvia evaita. Meil on myos sellanen "jalkapalloporukka", eli jokasen pelaajan vanhemmat mukana. Tapaan ne siis aina ku on joku ottelu/treeni, tosi siistii porukkaa. Nauraa ja hurraa paljon ^^ Eli yhes mentii kkoko porukalla hotelliin yoks. Ei ollu kivaa. ::P Vahdin 2h kiljuvii tyttoja uima-altaalla. Lopulta en kestan enaa joten hostaiti anto luvan menna hotellihuoneesee, mis olin vaha aikaa yksin ja menin sit aikuisten parii. Tuli parempi olo. :» Sit mentii porukalla syomaa, ja taas tuli surkee olo ::D Niin outisder olo ku ei alynny mistaa mitaa. Nukkumaan mennessa olin helpottunu mut silti niin asdfghjk. Valot kiinni - virallisesti ensimmainen iso koti-ikava, tasan viikko saapumisen jalkeen.



28.8.2011, SUNNUNTAI

Ah, lovely Irène. Aamulla tytot pelas viel yhen ottelun, jonka ne havis. Toisin kuten lauantaina, taa paiva oli alyttoman kylma ja tuuli kauheesti. Aamul hotellis aamupalan jalkee katoi jtn lehtee ja siin mainittii jotain Irenest ja olin ihan et WHY DIDN`T ANYONE TELL ME ABOUT THIS :::D mutjoo. Kaatosateessa ajattiin kotia pain. Francois laks sit heti toihin. Sato kauheesti, tuuli kauheesti, uutiset taynna Irenee. ::P Jossaa avihees koripalloteline kaatu alas JUST auton vieree, takapihalla penkit laks vetaa ja sahkot meni parisataa kertaa... Kavastii nopee GInetten kaa ulkona laittaas "helposti-lentavat-kamat" turvallisiin paikkoihin... Sadetta ja tuulta kesti sen 12h, mut mtn pahempaa ei kayny. Tuol jossaa kaatu puita, mut oh well..

29.8.2011, MAANANTAI

Ei mitaa mainitsemisen arvosta, paitsi se, et istuin helv sentaa from 18.30 to 23.30 ULKONA kattomassa hostvanhemoien tennisturnausta jonka ne havis. SIIS... IT WAS FREEZING.

30.8.2011, TIISTAI

Eka koulupaiva! So nervous! Francois anto kyydin koululle, koska koulubussi ei viel ollu hommattu mulle. Siis sillee et se hyvaksyis mua kyytiin... Ku tulin perille, ni en ollu oikeestaa enaa niin hermona. Eka mietin vaa et MINNE MUN PITAA MENNAAA mut sit nain Mauden ja sen kaverin Annan tulevan minuu pain. :) Ne sit esitteli mut muille tytoille. Liikun siis niiden seuras valkil, yleensa. Jos en, ni Christinan ja sen kavereitten kaa tai sit joidenkii randomien :D OON AINOO VAIHTARI KOULUS omg muina vuosina on ollu useita. All alone.. But yeah. Oon ryhmassa 50 ja mun luokal on 33 oppilasta. Suurin ryhma. :D Vikal luokal on yli 100 oppilasta, mut ryhmas 33. AHH I LOVE MY CLASS oikeesti huipputyyppeja kaikki. Heti ekal tunnil mis saatii lukkarit oli hyva tunnelma.. 8D Joku poika (vissii Adam tai Samuel, en muista enaa kumpi) veti skeittilaudan kanssa, kaikki puhu keskenaa, kumeja lens eessuntaas ja ope vaa hymyili :::P Lukkarit siis saatiin. Vissii vaa 5-6 eri ainetta puolen vuoden ajan tai koko vuoden? En tiia. Joka paiva 8.50-15.50. Meil oli siis taa paiva vaa yks tunti. Tunnin lopus kaikki pojat tuli kysyy mist oon, ja ku sanoin Suomi, kaikki kauhene tietavaisina oli et "aaa joo Stockholm on paakupunki joo!" -______-```` siis kylla. Koulun jalkee tytot pyys mua niittenkaa syomaa, joten soitin kotii ja kysyin kilttina lupaa. Ja ranskaks tietenkin parjanny tahan asti, naa mtn enkkuu taal osaa :::::D Mentii kaupungille joihinki kauppoihin (taal on muotii PITKAT korut ja pitkat SULKAkorvakorut. Kaikilla on ne...) Kavastii Saran kotona, ja se oli awesome! o_O Iso, 3 kerrosta, nice sisustus. It was beautiful :D Aika erilainen ku taa. Mut I love this house, normi ja kotosa «3 Mentii kaikki (ooooh 6 tyttoo) ulos syomaa, palattii takas Saralle ja katottii leffa. Soul Surfer. Ihan nice oli :D Tytot taal on kauheen kovaaanisii. :P 2 nukahti leffan aikana yhyy. Mut yeah. Sen jalkee vahaks aikaa taas kaupungille ja sit kotiiiiiin. Eli koulu ei alkanu viel kunnol. Vast keskiviikkonaa c:::




Taa on yks kilpailupaikka mis oltii lauantaina 10.9. Naa kuvat ei oo jarkas.. Siina hostisa Francois ja taa kiva naapuri <3 Lisaa kuvia (oltii hurraamas yht miesta jota en tunne :D)









31.8.2011, KESKIVIIKKO

Eka koulupaiva. En oo kirjotellu paivakirjaa tan paivan jalkee, joten kerron yleisesti tassa nain what`s been going on.
Huvittava lukee naita. Ekana koulupaivana muistin vaa Samuelin nimen, koska se esittayty "jannasti". Puhin open kanssa, ja ku opettaja sano "Voit kutsuu mua Chantaliks" ni Samuel hyppaa jostaa tyhjasta meijan ohi ja huutaa "Ja mua Samueliks" :D Nyt ku on kulunu 2 viikkoo osaan ehka oo... 15-20 ihmisen nimet?! Vaikee muistaa ku tyypit vaihtuu vahan tunnista riippuen... ::D Ja Williamin muistin myos ekana paivana ku seki vaivautu esittaytya. (Se voitti eilen jonku kilpailun grand defi, vahaku thriatlon, paitsi et siin on 5 eri lajii ::::D Koulu oikee kuulutti kajareissa.)
NAIN KOULU TOIMII: Mut joo. Eka koulupaiva oli kulttuurishokki mulle. Se on niin erilaista. Kaytavilla kuuluu pelkkaa meluu, kaikki huutaa ja tonitaa paljon. Oh well, siihen tottuu nopeesti liikkuu tuol sekamelskas. Reppuja ei oteta luokkaan, mika oli mulle suuri shokki. :D Ku kello soi ekan kerran, kaikki menee kaapilleen, ottaa HUGE penaalit mis on paljo kaikkee, ottaa kansion missa papereita ja ottaa kirjat sylii ja kahtee kavelee luokkiinsa. Meijan koulus on onneks helppo suunnistaa ku on vaa 4 kerrosta ja esim luokka 107 on ekas kerrokses, 206 tokas ja 323 kolmannes. Toka kello soi 5min paasta ku eka on soinu, ja silloin pitaa olla luokassa. Eli 5min aikaa TUNKEE, HAKEE KIRJAT, TUNKEE LUOKKAA ja istuutua. :D Mut it`s easy. Tunti kestaa 75 min, valkka 15min, ruokavalkka 1h15min. Eli meil on vaa 4 tuntii paivas --» paiva tuntuu lyhyelt. Koulussa on pukeutumiskoodi. Vanhemmilla oppilailla (nuorilla siis ei ole juma) ei saa nakyy olkapaat ja selka. (paljaana siiiiis) Shortsit ja hameet ei saa olla ku minimissaan sen 10cm polvien ylapuolel, muuten pitemmat. Paitsi jos on legginsit, sit saa olla vaik kuinka minit. Vaatteissa ei saa olla reikia. Eli rikotut farkut on OKEI, kunhan niista rikotuista kohdista ei tuu reikia. Makes no sense. :D Etta joo. Kannykkaa, kameraa, ipodii, mita tahansa tallasta ei saa ottaa luokkaa. Jos ottaa, ne pysyy taskuissa. Jos jaat kiinni, ope ottaa laitteen 24 tunniks. Jos jaat tokan kerran kiinni, 2 vuorokautta. Kolmannen kerran kiinni, 5 vuorokautta. Jos taa jatkuu, saat laitteen vast takas ku VANHEMMAT hakee sen :D Ja vanhemmat on niin huonol tuulel et eihan ne mtn mee hakemaa. :D SE SIITA SAANNOISTA.

MEIJAN LUOKKA MENEE NEW YORKII. Cool. :3 Sit on tanssiaiset. Tehdaa yearalbum, eli kirja mis on rabdom kuvii joita otetaa vuoden aikana. + valmistujaiskuvas ja ja ja jooo cool :)


Mul on siis normi matta (ei vaikee). Sit on projet intégrateur, ja se on tunti, missa meijan pitaa teha yhta projektia koko vuoden aikana. Jokainen saa iiihan ite paattaa mita tekee.

EHDOTUKSIA? En keksi mtn D: Esim jotkut ompelee mekon tanssiaisii, jotku kirjottaa romaanin, jotkut tekee pienoismallin kaupungista jne jne. You got the point?

Oke en jaksa selittaa aineita. Lounaalla vikaluokkalaiset saa menna yhtee huoneesee mis on tuoleja, yks sohva ja poytii ja mikroi, mis ne syo omat evaansa. Naa on ihan uskomattomii. Eka ne ottaa yhen leivan ja syo sen. Okei. Sit ne ottaa hedelman. Okei. Sit ne ottaa juustoo. Okei.. Sit ne ottaa keksii vihanneksii muffinsii mehuu oho kato toinen hedelma lisaa keksii SIIS NAA EI KOSKAA LOPETA :DD it`s awesome. Valkilla kaikki myos napostelee jotain! :D Ekal ruokavalkal Maude ja Anna pyys minuu tulee niitten kaa tervehtii niitten poikaystavii (KAIKILLA taalla on poikaystava. KAIKKI kysyy "onks sul poikaystavaa? ooh miksei?? palpalapalapalpalpalapalpaapla" Hostaitiki aina utelee asteikolta 1-10 ku tuun jostain et minka nakosia pojat oli. :D Alkaa olla sellain olo et oonko jotenki retard ku en seurustele like wtf?) ja... Tosi epamukavaa. Ne oli just semmosii perus arsyttavii tyyppei omilla "cooleilla" autoillaan, kajarit taysil, huutaa pikkulasten peraa, loysat housut polvii asti, lippikset vaarin pain, wannabe cooleja. Yrh. D: selvisin hengis.

Mun ekoina paivina koulun joku vastaava naistyyppi joutu kestaa minuu ihan mukavasti :::D Saadin jotain allekirjoitettavien papereiden kanssa ja sit tuli ongelmia et enkku taidelinjal on liian helppoo, et mun pitais vaihtaa kielilinjalle, mut ei, en osaa espanjaa no can do. ::D Nyt sen ei oo tarvin kestaa minuu viikkoo. Go me!

Kuvikses oli testi. J`ai eu 16/60. ::::::D Im so pro. Nykyaa tykkaan kuvistunneist niin paljon.^--^ Ennen en, koska I had no one to talk to. Opet jaka paikat, ite ei siis oo mahista. 4 henkee per poyta. Mut nyt tykkaan kuviksesta ku viereises poydas istuu Christina (goottitytto, josta mun hostisa ei tykkaa sen pukeutumisen takii XD Christina ja sen kaverit kuuntelee Nightwishii, Lordii etc etc. :D Se laulaa myos oopperaa, sen aani on upee!) ja mun vieres istuu Jacob, jolle uskallan jopa puhua. :D Ekat tunnit ihan hiljaa, mut sit se yhtakkii kysy jos mul on mtn ideoita (meijan pitaa teha oma versio Mona Lisasta, iso projekti...) ja nyt voi jo jutella kunnolla sen kanssa. ^^ It`s awesome!

JA YLEISTA KOSKA EN JAKSA KIRJOTTAA PAIVAMAARITTAIN :D

Viimeviime viikonloppuna ravintolaa tennisporukan kanssa (aikuisia kaikkia, mut tosi hyvaa porukkaa) juhlimaa tennisturnauksen loppumista. Ihan mukava istuu ulkona pimeessa ja ymmartaa 40% kaikesta. :D But really, it was nice. Seuraavana iltana mentii siskojen kanssa hostisan siskolle illalliselle. Sil on 7kk vauva (NIIN SULONEN AAAAAA se vaa ravisti paataa ja nauro "no no no") ja 3v poika joka oli ylienerginen. Mutjoo. :D Seki oli mukava ilta.

Oon kavassy Christinan luona lounaalla. Sen talo oli tays vastakohta Saran kotii - ahdas, sotkunen (en oo koskaa nahny niin sotkusta...) Mut it was nice menna sen luo. :) Viimeviikon keskiviikkona oli Christinan ja sen poikaystavan kanssa syomas Poutinia. Se on siis tosi quebecia - ranskiksia, juustoa ja soossia. Ja poutinia on yli 100 eri versiota :D Soossi on siis eri. On niin hulluu naha ravintolan menuis yli 100 eri poutinia... Mut se on siis ihan hyvaa, aika mautonta. :O Tai emt. Odotin enemman.
Christina ja sen poikaystava Fred on niin hyvaa porukkaa. ^--^ Fred selitti valil enkuks jos mult meni taysin ohi, ja ne opetti mulle "the game" in :::::::D Omg I lost. You lost. Mut siis. Vietin sit koko illan niitten kaa. :) I felt so happy after that, koska mul oli ollu se aamu ihan kauhee olo. Siis ei paha olo, mut kauhee ikava. Kasi ihan punanen ku olin nipistelly itteeni etten ajattelis kotia ja kavereita etc etc :P

Etta yeah.

Etta tallasta. Just nyt mul on kauhee kriisi tai siis ei kriisi mut anyways. :D Ku eka tutustuin just noihin viitee tyttoo ja olin niittenkaa koko ekan viikon, mut.. Ei ne oo "mun tyyppia"... Ne juttelee vaa keskenaa jostaa mita en alyy, ku ne menee johkii ne ei kerro minne, joten oon alkanu feidaa niitten luota ja menny muitten seuraa mis on kivempaaaa, ja sitku naan ne kaytaval ni sellain tunne et ne ajattelee "lol hylkaaja" :D But so whaaat, it`s ok to change places, OPITTII SE EILEN AFS LEIRILLA.

EILEN OLI AFS LEIRI JA MUL OLI NIIN MAHTAVA PAIVA. Kirjotan siita joskus myohemmin, koska nyt on liikaa tekstii, kaikki varmaa vaa katton kuvat. :D So yeah, enjoy. :D

Eli joo. Taa on ollu yhta vuoristorataa. Joka paiva on jossaa vaihees pska olo, jossaa vaihees huippuolo. Tanaaki. Arkipaivasta puuhaa... :D




















        Scandinavian power «3 ::: D

Ja taa kuva ihan vaa mun edustavan ilmeen takii. Suomea edustamassa muahaha. Okei. Mut tykkaan mun AFS paidasta!

Erilaisuuksia mita oon bongannu tahan saakka:


1. Autojen etuosas ei oo rekkaria.
2. Jos oot oikeekatinen, syot haarukka oikees kades ja veitsi vasemmas. o_O
3. Taal ei oo oven"kahvoja". Ne on nuppeja.
4. Pistokkeet. Kiva ku lapparin pistoketta yritin tunkee seinaa ni EHH EI MENE. Kauppaan siis. Pistokkees ne... 2 juttuu ei oo pyoreita, ne on litteita.
5. Vessanpontois ei oo nappeja mita vois painaa alas tai hoskaa mita veta ylospain. Kaikis vessois on kahva vasemmalla, joka painetaa alas. Olin ihan paniikis Montrealin lentokentan vessas ku "WTF MISTA VEDETAA" :D
6. Kengat sisal. Taal pitaa kyl vaa Francois (hostisa).
7. Peitot - siis wtf, en vielkaa tiia mika oikeestaa on mun peitto. Nukun siis paivapeiton kanssa :::D Ku se "peitto" on ihanku joku MATTO. Karhee, painava. Joten... yeah. :D Jade kyl selitti jossaa vaihees et "Nukut tan kanssa (se matto hrr), ja jos on kylma, lisaa taa paivapeitto paalle." Ei kukaa voi nukkuu sellasen maton kanssa!
8. Kalenterit alkaa sunnuntaista. Hamaavaa...
9. Liikennevalot on vaaka-asennos, ei pysty.
10. STOP merkkeja on KAIKKIALLA. Mut... Niis ei oo tarkotus pysahtyy. Ne on vaha ku meijan kolmiot.
11. Kaikki on dubattu.
12. Ei mattoja.
13. Jalankulkijoilla on upee sekunttikello siina liikennevalojen alla. 20 sek aikaa, kunnes vaihtuu taas punaseks. ::D
14. Kaupoissa ei oo liukuhihnoja. Ihan Saksa-meininkii.
15. Kaikissa taloissa on lankapuhelin.
Sit mun suurin kulttuurishokki tahan mennes, koulu:
16. Reppuja ei saa tuoda luokkaan.
17. Lukot joissa numerokoodit + kaappi missa kaikki kamat.
18. Yks "tunti" kestaa 70min, valkka 15min, ruokavalkka, 1h15min.
19. Koulus suurin osa syo omia evaita, koska ruoka maksaa.
20. Pukeutumiskoodi. Olkapaat ja selka ei saa olla paljaana. Ei liian suurta kaula-aukkoa. Ei reikia vaatteissa --» ei rikottuja farkkuja. Shortsit/hame 10cm polvien ylapuolel sallittua, matalemmat ei. Jos on legginssit paalla, sit on okei olla vaik kuin lyhyt. Ja mika pskinta - taa patee vaa meihin vanhempii oppilaisii. Pienemmat kulkee shortseis ja topeis. Ja me saadaa huutoja. :DD
21. Koulubussit! Keltaset uhh.
22. Lukkari ei oo Ma-Pe, vaa Paiva 1-Paiva 9. Ku paiva 9 on ohi, alotetaa alusta from day 1. Ja taa lukkari kestaa... En tiia? Puol vuotta? Koko vuoden?

Enempaa ei tuu nyt mielee...

UNTIL NEXT TIME!
(tanaa olin sneaky luokas. Olin UNOHTANU koristella vihon kulttuurituntia varten. Kaikki jotka oli unohtanu joutu improl vetaa jtn naytosta luokan eesssa. Esitin viatonta ja olin et ehhh mika ihmeen vihko, miks se pitaa koristella, mita varten se on. Ope oli ihan *smile* Ooh et ymmartany noh lpalapa. Ku ope meni pois ni Adam nauro ja sano: I saw what you did... :::::::::::::::::::D) Mut hei cmoon, sain matikan testista 39 out of 40!)

OIS OLLU LISAA KUVII TIKULLA mut taa yks alypaa on menny hukkaa sen. Mo. ::D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mushuti mushuti

IKÄVÄ VOI VITAMIINIPASTILLI TAI JOKU BYÄH KÄYN ITKEEEEEEEE :DDDDDDDD HYVIN pärJÄÄÄTTT "!!!! keep on going

/ur skidi :D(L)