My love, your love. My life, your life. This is the new, it's a new world...

"Love yourself. Come on, don't overdo yourself. As your heart is, as you are."


"Realize this love that can shine. I love this you that you hate."







perjantai 16. syyskuuta 2011

oy oy oy!

taa biisi soi taalla paljon. nuoret tykkaa. :D

13.9, TIISTAI
Lounaalla me ei mahduttu yhtee salii mis yleensa syodaa, joten paatettii menna koulun kahvilaa. Siina sit ope estaa ja "EHEI OMILLA EVAILLA TUUTTE VASTA SITTE KU JOKU POYTA ON TAYSIN TYHJA." :P Siina sit me 10 seistii, osa pelleili, osa valitti, osa oli hiljaa, ja ootettii. Lopulta ku yks poyta oli tyhjillaan ja oltii menos sinne, ni ope: "EI REPPUJA KAHVILAAN." Juma et voinu kertoo aikasemmi?? :D Takas kaapille ja evaat syliin ja mars.
Kuvistunti oli awesome. :) Paasin taas juttelee Christinan ja Jacobin kanssa. Myos Samuel ja Mélanie tuli juttelee, ja jossaa vaihees oltii 7 henkee yhen poydan ymparil vaa palattamassa. Yhtakkia ikkunoista ei nahyn mitaa, PELKKAA harmaata! Sit tuli salamoita, sahkot patki ja ukkonen. Puut meni ihan viistoo, ja yks kivimuuri kaatu koulun pihal. :D Oppilaat liimautu ikkunaa ja oli ihan "COOOL. OMG MUN SKOOTTERI KAATU PIHALLA!" :D Jacob ja Samuel heti kysymas et onks meil tallast Suomes. Ei usein. D: Hurja myrsky. Nojaa, myrsky sikseen, jatkettii Mona Lisojamme ja puhumista. Yhes vaihees ku Jacob oli menny johkii, ni Mélanie istu mun vieree, kirjotti poydalle "Jacob?" iski silmaa ja vaa tollas minuu :::D Omg kiusallista :D Tutustuin Mélanieen siis viimeviikolla ku se ja 2 sen kaverii pyys mua syomaa niitten kaa. Se on sellast party party porukkaa, mut tosi mukava tyyppi. :D
Okei tunti loppu ja ope kaiutti etta pohjakerrokseen (mista paasee ulos ja missa on kaapit) on tullut VETTA. O_O Oltii kolmannes kerrokses, eli piti menna alas 4 kerrosta, joten portaikot oli IHHHAAAAN TUKOSSA koska oppilaat oli ihan ehh. D: Siks paatettii Jacobin kaa kiertaa jostain jotain pienii portaita pitkin. Alas paastiin hengissssaaaa, ja siel oli SENTTI vetta. D: En tiia miten se on mahollist. D: Kengat kastu. Tiet oli ihan tukos, koska liikennevalot ei toiminu ukkosen takii?

Illalla luin kirjaa (ranskan tunnil pitaa lukee kirja joka ei oo NUORISOKIRJA koska lauseet on liian LYHYITA ja HELPPOJA. Lol okei luen vaikeen kirjan sitte. Sanakirjat ahh.) ku tuli puhelu et yks Quebecilainen tytto taalta oli ollu vaihtarina dominikaaneis, ni se halus tapaa mut. :P No menin ulos sen ja sen kaverinkaa, mut silloin ukkonen ja sade iski taas, joten tavattii 3 niitten kaverii, kaikki poikii, ja ajeltii vaa ympariinsa ja kuunneltii musaa. Taal saa siis ajokortin jo ku on 16v, mut tytot oli 18v ja pojat tais olla vanhempii... Ihan ookoo porukkaa, mut ei iskeny mitenkaa kauheen "kovaa". :)

JA NYT PUHUN Katsun kaa in skype «3 ::D so yeah.

14.9, KESKIVIIKKO
Projektitunnil tehdaa kansiota mihin tungetaa vuoden myota papereita. Kantee pitaa piirtaa juttuja mitka kuvaa itteaan. En vielkaa tiia minka projektin teen. :( Oisha se ihan kiva jos se liittyi Suomee, mut emt. Ariane (kiinalaissyntyinen tytto, likes japanese and korean stuff) pyys mua sit istuu senkaa samas poydas ku kaikki muut feidas. :P Istuttii kahestaa koko 60min, kunnes loput 10min Samuel ja Jacob liitty seuraa ^^ Okei en tiia, mut Ariane taitaa vihata Samuelii aika paljon. ::::D Samuel tykkaa pilailla jne, ja Ariane otti kaikki pilat tosissaa vastaa ja ayski takas. It was so scary. :D
Hissa/maantiedon tunnil ope alko utelee multa Norjan ja Suomen oljy-tilaa. Ja kuvitelkaa nyt ku istun ihan takarivissa ja mun pitaa sielta takaa puhuu ranskaks sillee et ope edessa kuulee.Mut kunnialla selvisin. :D
Enkkutunnil meinasin nukahtaa D::::::::::: Piti lukee jtn tekstii ja kirjottaa siita adventages ja disadventages...

Opetin valkal Christinalle miten saksaa lausutaa.:P Ku se joutuu laulaa yhen saksalaisen kappaleen eika sil ollu mtn hajuu miten lausuu. :D Meijan luokka tekee musikaalin Greasesta. Paatin et aion auttaa kulisseissa ja koristelussa, aweeesooome, saan jtn sosiaalist tekemist koulun jalkee. XD

15.9, TORSTAI
Melkein kuukausi takana. Jos ei ajattele asiaa, ni tuntuu silta ku et aika menee niin nopee. Mut sit ku ajattelee kaikkee mita on tapahtunu, ni tuntuu pitkalt..
Taa paiva oli mahtava. Sanoisin etta paras koulupaiva tahan saakka. :) Kuvistunnil juttelin taas Jacobin kanssa j nyt 2 tyttoo meijan poydas liitty aktiivisesti mukaan, ja se paatty siihen, et nyt mun luokkalaiset osaa Suomea: "Moi! Mita kuuluu? Hyvaa! Sina? Hyvaa, kiitos!" ja tietenki: "hyvaa yota. Han on ruma, perkele!" :D Perkele on suosittu. Yhtakkia jollaa tunnil saatan kuulla "perkele", koska opet ei ymmarra ni oppilaat kayttaa sita. Aika moni lausuu sen "parkele" ranskalaisel arral. So cute. :D Jotenkii myos paadyttii juttelee Jacobin ja Amelien kanssa siita miten ajoin ojaa tana kesana, auton kanssa. XD krhm..
Paiva meni hyvinnn, ihmiset stressas jtn musikaalii varten but oh well. Sit oli liikkaa - amerikkalaista futista sisatiloissa, koska ulkona sato, surprise. :D Siis... Liikka taal on niin.. rentoo? Tanaa:
Alkulammittely: 3 kierrosta. Sit kopiteltii palloja sen 10min, kaikki tungettu samaa pienee salii, pallot lens minne sattu jne :D Yhtakkia ope huutaa yhtee koppii salin vieres "voit laittaa musaa", ja kajareista tulee uusimpii jumputusbiiseja. Siina sitte musaa tuli samal ku vedettii otteluita. Ja yhtakkii tuli GD & TOP "High high", olin ihan OMG WTF MIKS TAALT TULEE KOREALAISTA MUSAA AWESOME, mut se vaihdettii pois kesken XD yhyyy. Sitte koulu loppuuu! Ja kuvisope kehu mun Mona Lisaa persoonalliseks jeejee.. Ja saatii meijan opiskelijakortit!

Illalla hostaiti meni omaa kouluunsa opiskelee jtn ja hostisa pelaa tennist, joten vapaa ilta puol kymppii asti. «3 tytot leikki KOULUA 3h alakerras cool :D Katoin jonku kauhuleffan ja lagitin. Ku vanhemmat ei oo kotona, ni nukkumaanmenorutiini tyttojen kaa on aina sama: Eka tuun alas kaksosten kaa niitten huoneesee, kunnes ne on peittojen alla ja sammutan valot js toivotan hyvat yot, koska ne ei uskalla olla yksin alakerras. Eika ylakerras. (Aina valil ku oon huoneessani taal alakerras kaikkien tyttojen kaa, ja yks haluu menna suihkuu ylos, nii: "Emilia, voitko tulla ylos vahaks aikaa.. Kato vaikka tveeta..." :D Ei ne uskalla. Kysyin tanaa Jadelta mika sita pelottaa, ja se pelkaa et joku susi tulee ja hyokkaa.. okay.) Sit sen jalkee meen ylakertaa Jaden huoneesee ja makaan sen sangyl sen vierel kunnes se nukahtaa. :3 Se sammuttaa aina ite valot, laittaa CDeen soimaa mist tulee sellast pikkulasten unimusaa, ja sit se laittaa semmosen coolin tahtiprojektorin joka heijastaa sinisii tahtii kattoo. «3 Siina sit makaan sen 10-30min kunnes se on nukahtanu ja hiippaan pois.

Huomenna mennaa Quebec Cityy hostaidin siskon & aidin luokse! Sunnuntaina takas. :) Hostaiti osti kauheesti mussutii sille matkalle. Sain tanaa illal maistaa PAAHDETTUJA JA SUOLATTUJA maisseja?! Aika.. erikoisia. Ei kauheen hyvii D::: Sit kiinalaisia onnenkekseja. Se oli hyvaa, sain paperin mis luki "Have fun tonight." Emm yes, I will..

So yeah. LOYSIN MUN TIKUN. Jade kysy jos voin kattoo ku se pelaa koneella (.............) and I said "ok yes yes sure" ja ku istuin alas "AAAA MUN MUISTITIKKU ON TOSSA KONEEN VIERESSA THANKS JADE" :D Meijan jarkeva keskustelu:

Jade: "Hyva et loyty! Ne on tosi kalliita!"
Mie: "Onhan ne joo...(nooot)"
Jade: "Jopa kalliimpia ku puhelimet!!"
Mie: "No ei kylla ole."
Jade: "Onhan!"
Mie: "Ehei."
Jade: "No okei. Mut silti tosi kalliita!"
Mie: "Okei okei..."
«3 :D :D

Toinen jarkeva keskustelu EILEN, eli keskiviikkona oli kuviksentunnilla Samuelin ja Jacobin kanssa:

Samuel: "Blablablalbala...?" *kysy jotain, en muista mita..*
Mie: "Mita?"
Samuel: "Kylla?"
Mie: "Mita??"
Samuel: "Ei? Ei?"
Mie: "MITA???"
Samuel: "Ei???"
Jacob: "EMILIA SANO MITA!!"
Samuel: "AAAAAAAAAAA"

taustamelu sucks. :(

MUT TASSA KUVIA KU LOYSIN TIKUN!!
























So see ya! :)

Ei kommentteja: