My love, your love. My life, your life. This is the new, it's a new world...

"Love yourself. Come on, don't overdo yourself. As your heart is, as you are."


"Realize this love that can shine. I love this you that you hate."







keskiviikko 18. tammikuuta 2012

in this rainy world, I walked without un umberella
Heippa ihmiset!

5.1.2012
Yhden maissa menin siis Jacobille. Se jopa loys meille, vaikkei talo ollukaa vaaleenkeltanen. :D Ku saavuttii pihalle ni heti yks iso musta koira juoksee paalle. XD Nany. ♥ Pihal pyori myos yks tosi pien kissa, vaikkei ollu pentu, jolla ei oo nimea. Mut silti Jacob kutsu sita Timi :ks. :D haha. Mutjoo. Me siis mentii sen ja sen perheen metsaa ajaa monkijalla ja moottorikelkkaa (motoneige, wikipediasta suomeksi loysin. XD) Eka mentii sen monkijan kanssa, ja sen 5min ajelun jalkee Jacob pysahty, katoin sen olan yli:

Mie: EI. EI. EI EI EI EI. EI.
Jacob: Hahaha ei?
Mie: EI MISSAAN NIMESSA!
Jacob: Mitaaaa, miksei?
Mie: .................... myohemmin...
Jacob: Okei, myohemmin!

Siis meijan eessa oli sen 50m pitunen PUDOTUS. SIIS EN OO NAHNY NIIN JYRKKAA MAKEE?! Ja viel monkijalla?! haha pelotti ni en viittiny heti menna. :D Ku kaannyttii ja mentii toisee suuntaa, ni Jacob selitti kuinka se kerran oli menny Williamin kanssa, eika se ollu sanonu Willille mitaa, se oli vaa menny, ni Will oli alkan ragee: ''OOTKO HULLU?!'' Uskon. XD Siis.. niin jyrkka..
Jossaa vaihees sain iteki ajaa sen monkijan kanssa, aluks oli hankalaa ku sen vaihteen vaihtaminen ei oikee onnistunu.

''Onnistuinko nyt??''
''... uudestaan.''
''Nyt??''
''Sun pitaa olla nopeempi!!'' :D

''Mil vaihteel on nyt..?''
'' hmm 1''
''.... oonko nyt 2?''
''Nyt oot 3.''
''Miten sa tiiat mil vaihteel oon? (ne ei lue missaa)''
''Mie nyt vaa tiian. :D''

Jossaa vaiheessa mentii sit sille jyrkalle maelle. D: hahah se oli pelottavaa.
''Hei ei tas oo mitaa pelottavaa. Tos on vaa yks jyrkka maki, ja sit alkaa heti yks pien nousu. Vaarallisinta mita voi kayda on se, et me ei paasta tota pienta makea YLOS, jolloin me valutaa takas alaspain. Ja jos jarrutan, ni koko monkija tekee kuperkeikan. Mut se on vaarallisinta. Tas alamaes ei oo mtn.'' Oh, great. :D Alas sitte mentii ja ylos paastii! D: Kuopikasta oli ylosmaki, mut hengissa selvittii!! :D Hrrr, se alamaki...
Sitte vahan aikaa moottorikelkal, tosin ei ollu tarpeeks lunta joten ei viititty senkaa kauheesti saataa. :) Emma tiia kauaa oltii ajelemas, 1 ja puol tuntii ehka? Jatettii moottorikelkka johonki keskelle mettaa ja kaveltii ja juteltii. :) Ku palattii takas sen luokse tapasin sen isan, tosin en kauaa senkaa jutellu ku oli TARKOTUS menna kotiin. Autossa kuitenki vaihdettii mielipidetta Jacobin kanssa. :D Soitin kotii ja sanoin et tuun illalla. Jalleen kerran meni VASTAAJAAN grrr. Nojaa. Koska me oltii jo autossa, paatettii menna tahan lahella olevalle vuorelle, mist nakee koko Victoriavillen.

''Hmm meijan pitais nahda mis sa asut taalta...''
''Okei hmmm... tuolla..?''
''Ah joku toinen kerta, lahtaa. Ma jaadyn.'' XDD

hahah se ei ollu pukeutunu tarpeeks ja tuuli kauheesti. Eli pikavisiitti tehtii, sit palattii autoo ja kierrettii keskustas. Mietittii et syotaisko kaupungis vai mentaisko sen luo syomaa sen perheen kaa, ja lopulta sanoin et ois kiva syya sen perheen kanssa. :D Takasin siis sen luokse. Kauheeta saatamista XD Sen isaki yllatty ku tulin takasin, koska se luuli et olin lahten.

Paivallista odotellen pelattii ps2! :D Siita on ollu aikaa ku oon pelannu kaveritten kanssa pleikkarii. :3 Se oli hauskaa, koska kuolin/havisin kokoajan, koska en osaa puhuu ja keskittyy pelaamisee samaa aikaa. XD

''Hei missa sa nyt oot?!''
''Oot kierroksen mua edella......... taas..''
''Okei ootan tassa... Me havitaa sun takii. XD''
''En osaa keskittyy pelaamisee ja puhumisee samaa aikaa!''
''Joo, ma tavallaa oon huomannu sen. Eiks sun pitais osata tehda monta juttuu samaa aikaa, oot tytto?''

:D ups. Ja meijan pelaaminen meni ihan ufoks ku paatin kysya mita eroo on sanoilla moux ja doux. :D Koska ne on molemmat suomeks ''pehmea''. Moux on se, ku se... Esim tyyny on PEHMEA, eli sen voi helposti ''lavistaa''. Doux taas on se pinta, joka on pehmea.. :D Esim kissan turkki on doux. Mut sil kesti kauan selittaa toi koska en ymmartany. XD Moux ja doux... mudu.

Myohemmin tapasin sit sen aitin, pien nainen, vaikutti aluks tosi asialliselta. :D Kauhee kuulustelu haha. :D Eimut tosi siistei tyyppei! Tapasin myos sen siskon, 14v, joka kay samaa kouluu mutten vaa ollu koskaa sillee alynny sita. Jacobin isa on ihan mahtava, muistutti paljo mun isaa ku se vitsaili niin paljon. :D
''Tas talossa joku on outo, jos se tykkaa sienista.'' XD Haha koska mie ja talon isa oltii ainoot joka tykkaa sienista, muut vihaa. Siina sit puhuttii kaikkee paivallisen/illallisen aikana, en tiia mikska sita kutsua? Syotii lihaa, muusii, jtn kaalijuttua ja sienia ne jotka halus. :D Perheen aitin mielesta mul oli saksalainen r:ä XD ''Ei mut sun aksentti on oikein sulonen!'' Kuinka mones kerta kuulin ton..? :P Perhene isa paatti sit heittaa: ''Ja kaiken lisaks viel 5 aksenttia'', viitaten siihen et osaan 5 kielta, eri 5 aksenttia... :D ouff. Mutjoo. Siina sit kello oli yhtakkia 19:30 ja mun oli vissii paras alkaa menna kotiapain. :P

 Perheen isa: ''Jacob sun ei tarvi tiskaa tana iltana, koska sulla on vieras.'' En tiia olikse vitsi et se tiskaa iltasin, oh well. :D
''Jesss!''
''Joten kato kans et kutsut Emilian uudestaa ni paaset taas pois tiskaamiselta.'' XD ♥

Sitte kotiin ja paiva oli ohi. ^^

6.1.2012
Me mentii luistelee! Ekaa kertaa luistelin ''miesten'' luistmilla, taitoluistimia ku ei oo. Hostaitin jalka on pienempi, ja hostisan vanhat meni hyvin paalle. :D En kompastunu kertaakaa, oh yeah. Se oli siisti se paikka mis luisteltii. Se ei ollu pelkka ympyra kentta mis luiseltii, vaa se oli polku jossaa puistos. Ja meijan onneks ei ollu yhtaa ihmisia kjeheheh. Jaa eikyl ollu parhaimmassa kunnossa, mut silti.
Jade on tosi hyva jos ajatellaa et se on 6v. Kaatu kyl kiitettavasti, mut itki vaa kerran. :D

Gab (mun eessa) piti vahemman, ja laks vetaa ennen meita. ;p Mut happy perhekuva. xd Hostiaiti ja Jade puuttuu.

Hostaiti ja Gab, (:


Tammosta polkua siis seuraten. ♫

Loppupaiva kulu sit rennosti kotona oleskellen. :)

7.1.2012
Tyttojen synttarit!

Bonne fête = hyvaa syntymapaivaa. Kauniine kuvineen seinalla.

Elikka ennenku vieraat tuli, ni mie, Jade ja hostaiti herattii aikasemmin koristelee olkkari/keittio, sil valil ku synttarisankarit + hostisa nukku. :D Perhe tuli juhliin 11-16, kaks kaveria tuli sit 16+ ja jai yoks.

Ennen ku vieraat saapu:

Jade halus poseeraa ennen koristeluu. :D

Gab myos. :D
Siskot ammeessa vesi-ilmapallojen kanssa. Illemmalla ne jtn heitteli niitten kavereitten kanssa kylpyhuonees, kuuliu vaa kauheeta pauketta ja kiljuntaa. :D

Gab ♫ Ennenku vieraat tuli ni siskot tanssahteli.

Video ku tytot tanssii. Musiikiks laitoin U-Kiss - On The Floor


Niitten isoaiti saapu ekana.


Aww. :D Sulosia. ♥

Lahjojaaa ♫
Marc (hostaitin veli, asuu tos vieres), Alex, Gab ja Marilyn, jonka ennakoitu aika synnyttaa on 27.1 :) Kuten kaksosten, tosin ne synty 9.1.

Ahkerat vanhemmat varmisti et kaikilla on istumpaikka. :D Autoin ♥

Eloi (hostserkku) on aina aluks tosi ujo ja angstaa. :( hahah Eloin aiti kerto mulle: ''Hei Emilia, yks paiva Eloi sano mulle: -hei se yks tytto siella hotellis meijan kanssa, ma haluun soittaa sille!- Kysyin Eloila et miks, ja se vastas et oot niin kaunis. Kysyin jos se todellakii haluu soittaa, ja se oli huutanu OUIIIIIIIIIIIIII. Mut ei me soitettu.'' XD Awaw Eloi on sulonen.

Eloin pikkusisko Maëlle, joka on nyt 1v. Sulonen tytto. ♥

Hostisa ja sen sisko (Eloin aiti) + Maëlle.
Mitas, paivan aikana juteltiin, pelattii wii:ta, syotiin ja pelattiin wiita. :D Syotii kahta eri lasagnea, normaali ja ''valkonen''. Valkonen on sellain... noh, valkosta kastiketta ornassin sijaan, ja siin on pinaattia seassa. Tosi hyvaa. :) Tykkaan enemman ku normista.
Illemmalla miehet meni ulos poreammeesee ja naiset ja lapset pelas Just Dance 3, jotka tytot sai lahjaks. Lahjat myohemmi..
Alex vihaa et sita kuvataa, joten se tykkaa ''kostaa'' varastamalla kameran ja alkaa napsii kuvii kaikista.

Mihih, Maëlle..!

Eloi ja Jade varmisti et kakut on syomiskelposia ja naytti hyvalta. ;» Taal ei erityisemmin kayteta kermaa kuten Suomes. Yleensa taal tungetaa jtn suklaakerroksia tai jtn varikasta hoskaa.. :D ei marsipaania.. tralalaa.

Synttarisankariiit! 10v! :D
Gabin kakus oli kirsikoita, Alexin ei.

Alexin upea virnistys. Just ennen kakkujen tuomista poytaaan. :»

Yeahh. :» Hyvin meni, kakut ei lentan minnekkaa, kaikki laulo ja tytot teki toiveet silmat kiinni. :) Alexin kakku oli kokonaa suklaata, Gabin oli vanille français, joka on siis kahvia mis on vaniljan makua, hyvaaa. :»

Emt, hauska kuva. 8D

Hmm mitas, lahjaks tytot sai Just Dance 3, kirjoja, illan ravintolaa ja leffaa hosttadin kanssa, rahaa, ja meijan perheelta iPod Touchit. O_o koska ne ei viel ollu tullu postis ni piirsin ne niille. Ah valvoin yhtee asti yolla niita tehden, yeahs.. Mutjoo, ne oli ihan AAAAAAAAAAAA ku sai kuulla lahjansa. :D Ei ne eka alynny mun piirustuksist et ne sais ne. :D mutjooo. Hyvin siis meni partyy. Illalla ku tytot leikki kavereittensa kanssa ni vietin rauhallisen illan itsekseni. :)

8.1.2012
Sunnuntai!!
Mentii siis AFSn kanssa kattoo yks minijaakiekko-ottelu tas lahistol. Lucas ei tullu. :( Tyhmaa, koska Lucas on oikeestaa ainoo jonka kaa puhun paaaljon. Marian kanssa tulee kyl puhuttua jonkin kerran, Sebastianin kanssa ei. Ikava Lucasii, nahny sita pitkaa aikaa... Tosin se tulee taa viikko Victoo ostoksille ni voisin menna senkaa. :3 JEEE!! Jaakiekosta puheen ollen: Eilen ku tulin koulusta kotii, ni hostisa: ''Emilia. Me oltii TOSI lahella menna keskiviikkona Montrealii kattomaa iso jaakiekko-ottelu.'' Sen pomo oli siis tarjonnu 2 ilmast lippuu, ja mun hostisa soitti sille n 5 min sen puhelun  jalkee - liput oli menny. DAMN :D ois ollu siistii. No ei se mitaa, helmikuussa mennaa Ottawaa Lucasin, Marian ja Sebastianin kanssa kattoo ottelu ;)
Mutta sunnuntai! Mentii siis illalla kattoo matsi, me kolme vaihtista (Lucas siis poissa) + mun hostisa ja AFSn tyontekijoita. :)
Victon joukkue pelas jtn toista joukkuetta vastaa, havittii 2-4. Mut hauskaa oli. Nyrkkeilya tuli nahtyy kivasti. Jossaa vaihees naky vaa kentan toisel laidal ku 2 pelaajaa heitti kyparat ja hanskat pois dramaattisesti ja alko nyrkkeilee.. XD
+ meil oli semmonen.. yksityinen koppi mista kateltii ottelua. Awesome. :3
 




Meijan jengi. :) Ottelun loputtua mentii hostisan kanssa Tim Hortonsii, ostettii 12 donitsin pakkaus (maksaa vaa 6 dollaria... Eli sen 3-4 euroa) ja mentii kotii nauttii perheiltaa. XD


Koulu alkoki sit 10.1.
Ekana paivana KAIKKI oli ihan kuolleita.. :D Miekaa en saanu nukuttua, olin viel hereil klo 1 yol vaik menin sankyy 10 maissa. pyh. Joten aamulla puolkuollu. Ja tietty ku olin -25 ni bussi oli sen 10min myohas ni ulkona piti sit seista ja jaatya. XD Loman aikana olin siis tavannu Arianen ja Noemien ja Jacobin, muita en. Piti tavata Christina, mut se suunnitelma ei nyt onnistun.. :D Mitas koulussa. Heti matikan minitesti (oisko joku kuudes testi tan jakson aikana?) josta sain myos 100%... Lyhytmatta. :I Hmmmh.
Tanaa oli mahtava paiva. :D Tai siis. Jos en ajattelis asiaa ni sanoisin et ihan normi paiva, mut ku ajattelen asiaa... Oikeesti, ystavat tekee vuoden. Jos en tuntis nait ihmisia taalla, karsisin. :P Joten ihmiset jotka menee vaihtoo - panostakaa ystavyytee. :) Tai en ma tiia, jotkut lahtee vaihtoo opiskelun takia. Itellani se ei ollu paatarkotus, joten siks tarkeeta mulle et loysin tallasia ihmisia taalta. :)
Aamulla tulin kouluu normisti. Eka oli matikkaa ja saatii siis meijan minitestit takas.

Mie: *katon paperia, 20/20*Samuel: Emilia... Mahan sanoin sulle jo, et sun pitaa parentaa! Mut ei, vielki 100%! Etsa ymmarra? *Saa paperinsa* .......... 18/20.. Ja ope on kirjottanu ''Hyva!!''
David: Samuel, sain 14/20, ja ope oli kirjottanu mulle saman asian.
Samuel: !!!!!!!!!!

Jokanen valkka tanaa oli kiva. :D Mie ja Christina ja Sarah-Kim vaa tehtii jtn mis ei ollu mtn jarkea. :D ihania hahah. Sit oli projektia, ja drraaaamaaa...
Projektissa on siis mie, Ariane ja Noemie. Ariane on ainoo joka harrastaa laulua, joten se laitto mut ja Noemien laulaa. Me ollaa jo aikataulus vaha jaljes, joten oli ''kiire''. Okei, en oo mikaa hyva laulamaa, tosin treenin jalkee Ariane sano et hyvinhan mie jo laulan, pitaa vaa muokkaa parii asiaa. :) Mut oneglmana on Noemie. Se alunperin nimenomaan halus laulaa, mut se ei uskalla laulaa. Vihasena Ariane sit sano et sen takii me ollaa jaljes, ja joo. :« Kyyneleitten jalkee me istuttii kaikki alas ja juteltii. Christina laulaa alyttoman hyvin, ja se lupas opettaa meille laulamaa hahah XD Joten kursseja tulossa! :D

Ennen ruokavalkkaa, mie puen takkia paalle mun kaapin luona, mika meinaa etten syo koululla.
Jacob: Minne meet?
Mie: Pitaa menna ostaa juttuja keskustasta...
Jacob: Juttuja...
Mie: Jep, juttuja. XD
Sarah-Kim: EMILIA PUKEE TAKKIA, TUUTKO SYOMAA MEIJAN KAA? ♥ (Sarah-Kim, Noemie ja MP syo aina yhes ruokakaupas 10min kavelynmatkan paassa)
Mie: Ei ku meen keskustaa..
Sarah-Kim: Mitaaa, et tuu meijankaa???
Mie: En koska.. AH MEEN HUOMENNA, okei tuun!
Jacob: ... Selva, seki asia ratkottu. Heippa. XD

Matkalla kauppaa muutenki ihan outoo.
Auto toottaa jossain.
SK: tyyt tyyt.
Mie: Ei.
SK: tyyt tyyt??
Mie: Ei!!
SK: TYYT!
Mie: Ma sanoin ei!!!

Ei tos ollu mtn jarkee. MP ja Noemie kaanty vaa ympari ja katto meita. Jarkevat keskustelut mun ja Sarah-Kimin valilla. :P Joka kutsuu minuu nykyaa Empuks! :D Ihmiset alkanu huomaa et jos joku kirjottaa mulle facebookis, ni ne ei sano Emilia vaan Emppu. :D
Se ruokakauppa oli ihan taynna, ja meille on jo kerran valitettu ettei siel saa syoda jos on omii evaita, vaa jos on ostanu. Vaikka puolet meist oli ostanu, siks saatii jaada. :» Mut tal kertaa oli evaat mukana, joten ootettii Noemien poikaustavaa ja syotii sit sen autossa. :P
Ku tultii takas kouluu ni on yks ope joka on sen 35v joka pukeutuu kauheen rockmaisesti ja on muutenki tosi hyva tyyppi. :D Se tuntee hyvin Christinan, MPeen ja SK:n, joten oon puhun senkaa jonkin verran. Nahtii se kaytavan toises paassa. Paatin sit tervehtii sita ''sotilas tyyliin'', kasi otsalle ja huitasu. Se matkii ja huutaa: ''I LIKE YOUR PANTS'' (mustavalko leopardikuvioiset), johon huudan takas ''HEY THANKS!!'' ja se huutaa tytoille ''OOTTE MUODIKKAIN RYHMA KOULUSSA'' mika on vale hahahha XD hahah siks se oli hauskaa. :D SK ja MP repes nauruu ja Noemie oli ihan ''....'' :D
Sitte oli... Maantietoo. Ei juma hhaha. :D Ennenku tunti alko, nain kuinka Adam kaveli ovesta sisaa ja matkalla sen pulpetille se silitteli tyttojen hiuksii matkalla. Ajattelin heti ''here we go...'' :D Siina se sit lahesty ja tuli lopulta mun kohdalle. Pysahty ja nyokkas tervehdykseks. Ku nyokkasin takas se silitti hiuksii. Mut se mika yllatti oli sen reaktio: ''MITA?! SUN HIUKST ON KAUHEEN PEHMEET!'' XD Viides sekunnis Adam, Samuel, Kevin ja Gabriel oli kaikki siina koskettelemassa hiuksia. D: Ne selitti jtn et tuntuu ihan joltaa *outo sana*. Anthony mun ees vaa irvisti mulle ja sano et ne selittaa et ne on pehmeet. :D hahaha. Oh well, tunti alko. Koe ensviikolla. Ja ope vaihtuu ensviikol! Saadaa uus ope, ouf. Surullista, koska maantiedon ope (joka siis aina muistaa et tuun Norjasta) on tosi hyva tyyppi, humoristinen ja opettaa hyvin. :) Nojaa.
Vika tunti oli enkkua, missa me valmistellaa tunnin mittasta suullista esitelmaa. 4 henkea per ryhma. Meijan aihe on Japanilainen kulttuuri. Ollaa niin paljo muita eella, et me ei tehty mtn tunnilla. :D Opetin Christinalle Suomea kerta halus. Opetin sille lorun ''mina sina han, me te he''. Ja ku imitoin pienta lasta sita tehdessa, ni.. emt, Christina ei pystyny lopettaa nauramista. XD Mut Christina on hyva suomenkieles! Se yllattaa! :D Valil kirjotan sille helppoja lauseita ja kysyn jos se ymmartaa, ja se saa kyl kiinni siita ideasta. Siistiiii !
Mjoo, koulupaiva ohi, kotiin baaam.

Viimeviikonloppu meniki rennosti. Vahdin jossaa vaihees 6 lasta (mun siskoja + 3 serkkua). Ja sain ekaa kertaa vahan rahaa vahtimisesta.. :P yay. :) Hyvin se meni. Ku serkut oli lahten ni Ariane tuli. pelattii Just Dance 3 wiilla siskojen kanssa, tanssittii muutenvaa, tehtii Jellota joka failas ja kaikki syytti mua vaikka ne mokas, ja leikittii. Lapsenvahteja ku oltii. :D So YEAH.
Menin sunnuntaina ostaa mustat korolliset kengat, ongelmana on vaa oppii tanssii niittenkaa, sen verran korkeet, damn. D: Koska Ariane vaati mustii korkkareita, joten OKEI menin ostamaan. Pitaa harjotella.. :D MM vois menna nukkumaa. Huomenna helppo paiva, kuvista, liikkaa, multimediaa ja RANSKAA. Kohta koe. Luin jo mun ranskankirjan! Ymmarsin kaiken YEAH. Kaiken ja kaiken.. Ymmarsin suurimman osan, idean, juonen.

HEIPPARALLAA!



Ei kommentteja: