My love, your love. My life, your life. This is the new, it's a new world...

"Love yourself. Come on, don't overdo yourself. As your heart is, as you are."


"Realize this love that can shine. I love this you that you hate."







sunnuntai 19. helmikuuta 2012

muotinaytos 2012

Uu oon ylpee ittestani, 3 paivitysta noin viikon sisalla. :)

Élodie sillo ku se oli syntyny:


Ja RIP Whitney Houston, uskomaton aani silla oli... :) Janna ku niin moni tunnettu poistuu nyt maan paalta...


Muutin siis joo blogin ulkoasuu koska sain valitusta et on vaikee lukee valkosta mustalla, joten nyt on helpompi kaikille. :D Hmmh, ulkona paistaa aurinko ja -3. Koko viikko ollu plus asteita, nyt on vahan kylmempi. Lumet saa kyytia ja kunnolla...

Keskiviikkona tai torstaina meil oli liikkaa, ja sain kokee uuden lain! :D Kin-Ball. Tosi hauska, ois kiva jos Suomeskii pelattais. Aluks en alynny, mut ku sen alyy se on tosi helppo. Siis helppo alyy, mut pitaa olla viisas voittaakseen. Video youtubesta. Alkaa 1 minuutin paikkeilla:


On siis 3 joukkuetta, nelja henkiloo joka joukkueessa. Tarkotus on lyoda pallo ja huuta ''OMNIKIN *vastustajan vari*'' jolloin sen tityn varin pitaa ottaa pallo kiinni ennenku se osuu maahan. Sitte ku kolme henkiloo tukee palloa allaan, neljas huutaa vuorostaan OMNIKIN *vari* ja lyo pallon. Jos taa tietty vari ei ehdi saada palloa kiinni ennenku osuu maahan, muut 2 joukkuetta saa pisteen. Eli ainoo tapa saada pisteita on muitten epaonnistuminen. :D Ensviikol tehaa tota viel, toivottavasti! Meijan alkulammittely on nyt myos noussu viiden minuutin juoksuks. Nousee nousee. :)

Perjantaina oli siis koulun jarjestama muotinaytos, joka on taysin oppilaiden jarjestama. Opet ei oo tehny mitaa. :D Oppilaat tehny ryhmat, koreografiat, kysyny vaatteitten peraa kaupoista ja jarkanny paikan toisest koulust. Rahat meni hyvantekevaisyytee. :) Menin siis sinne yksin, koska Ariane, Noemie, Christina, MP ja SK ei halunnu tulla. Ne ei tykkaa tammosist aktiviteetesit mita koulu jarjestaa. :P Joten yksin menin tuntemattomaan paikkaan, jallen. :D Ku astuin sisaan, ni mun takana oli yks tosi pitka mies joka naytti niin tutulta...
''Moi Emilia, muistatko mut?''
''............. odota.. odota...''
''Jacobin isa...''
Haha oli noloa ku en muistanu eka. :D nahny liikaa naamoja. Mut eise mtn. XD tapasin siis Jacobin vanhemmat sisaankaynnilla (Jacob ite oli naytokses mukana) joten loysin ainaki perille niitten ansiosta... :P Naytos pidettii siis siel 2000 oppilaan koulus, minne en onneks menny.. Liian iso. Mentii auditorioon, ja oli taas semmonen ''jahas minnes ma nyt istun''-olo. Onneks mun luokkalaiset tytot huomas mut ja huus et ''EMILIA TUU TANNE ISTUMAA'' ^^«3 Tosi kiltteja tyyppeja oikeesti. En vieta vapaa-aikaa niiten kanssa, mut puhun tunneil niitten kaa. :)
Sitte alko naytos! Naytos kesti sen 2h. Muotinaytosta, laulamista ja tanssimista. Tas on kuvia, joita mie en siis oo ottanu, vaa jtn oppilaita jotka vastas valokuvaamisesta. Kuvissa on siis suurimmaks osaks mun luokkalaisia + joitain alemmilta luokilta. :)

Toistan, seuraavat kuvat ei oo mun ottamia. :)


Hauskaa oli ja tosi hyvin oli jarjestetty!! :D Shown jalkee puhuin aulassa Mélanien kanssa, koska ootin et Jacob olis valmis koska sen oli tarkotus viia mut kotiin, kerta vanhemmat on yha siel etelas ja host isoisal ei oo ajokorttii. :D Sen tyttoystava sentaa vei mut sinne naytoksee, kiitos. :) Eli Jacob vei mut sit kotii ja paatti samalla matkii mun aksenttia. »_« Mun takia se on alkanu sekottaa maskuliiniset sanat feminiinisilla. Esim koira on ''Un chien'', mut joskus ku en ajattele, saatan sanoo ''Une chien.'' Se kuulemma ennen arsytti sita hahah, mut et nyt se iteki sanoo vaarin koska se on kuunnellu liikaa mun puhumista. 8DDD oups. 

Muutes, taisinki jo sanoo et sain 87% kirjaesitelmasta? Noh, sain mun UUSINTAKOKEEN takasin siita kokeesta jonka failasin joskus lokakuussa. Ja nohh.. Huonompi numero tuli uusintakokeesta ku alkuperasesta. :DDD Eli 500 sanan novelli. hahha.. Sain ekasya 46%, menin uusintaan. uusinnasta sain 43% :D hehe. No ei mitaa. Christinalla oli hauskaa ku se korjas mun virheita..................................... Mut siis.. Oon sillai kuitenki tyytyvainen, koska en ma ollu tehny kauheesti ''tyhmii virheita'' mun mielesta. Ne virheet mitka tein, ni ne oli asioita joita en tienny.. Esim ku olin kirjottanu etta ''Yhtakkia han tunsi kosketuksen olkapaallaan.'' Mun sanavalinta sanaan =kosketus= oli ollu.. huono. XD Christina alko nauraa kauheesti ja selitti et se tarkotti vaha samaa ku raiskaus tassa merkinassa. :D joten.. joo. Ei se mitaas. En siis saanu hyvaksyttavaa ekan kurssin kirjottamisesta. Mut ope sano et toka kurssi menee varmaa hyvin sen 87% ansiosta. oh yeah. :) 

Eilen hostisaaiti tuli siis tannenain Élodien takia, joten eilen vietettii kaikki ilta tuol naapurissa seurustellen ja syoden. :) Katottii myos joku leffa mis oli Whtney Houston... Joten jooo, rento viikonloppu. :) Tanaa illal meen ekaa kertaa lumilautailee, onnea mulle. XD Huomenna vapaapaiva «3 heipparallaa. :)

ja huomenna on tasan 6kk takana. :)

Ei kommentteja: