My love, your love. My life, your life. This is the new, it's a new world...

"Love yourself. Come on, don't overdo yourself. As your heart is, as you are."


"Realize this love that can shine. I love this you that you hate."







lauantai 25. helmikuuta 2012

random. o.o

yo! :) RAKASTAN BLOGGERIN UUTTA KUVANLISAYS SYSTEEMIA!!

Viikko
Mulla oli vapaapaiva, mut tytot meni kouluu. Eli hostisoisan kanssa yksin kotona, kerta vanhemmat palas vast yolla kotiin. Mitas, tosi rentoa. :D Skypeilin koko paivan parin kaverin kanssa sil valil ku hostisoisa tollas teeveeta. Eli rennosti meni... Yolla vanhemmat sit tuli, herasin siihen ku tytot oli noussu ja kuiskaili, mut enmie mtn jaksanu nousta kolmelta yolla joten nukahin sit heti uuellee. :D Aamulla heraan, kello on 7:10, ihan hiljaista... Yleensa tytot heraa 6:30, jotta ne ehtii valmistautuu. Nousen ylos, kaikki nukkuu. Haha. Heratan tytot, ne on ihan MITAAAAAAAAAAAAA ja menee herattaa Ginetten. Kannykka oli ''kuollu'' yolla. Nojaa, tytot ehti ajois kouluu. Illalla sit kateltii kuvia ja videoita etelasta. Kauniita auringonlaskuja ja kirkkaan sinista vetta ^^ ♥
Keskiviikkoiltana tytot piti mulle niitten oman muotinaytoksen, ja paatin toimia valokuvaajana. :D
 

 

 

 

 

 


Kauniita tyttoja. «3 ^^

Tanaa ku paivallisen aikana kavelin Arianen kanssa ulkona, ni Ariane normaaliin tapaan puhu mulle enkkua (koska haluu oppia puhumaa sita...), ni yks 50v mies jonka hampaat oli ihan muusina tuli meijan luo: Miks puhutte englantia? Oltii vaa ihan hiljaa ja mietittii et mikas ois hyva vastaus tohon, kunnes Ariane sano et me harjoitellaa. Siina sitte tuli puhuttua ENGLANNIKSI kaikkea. :D Ariane ei puhunu, koska sita pelotti (paljati jalkeepain, aw. :D) Mut tosi kiltti heppu.
Mies: Tuutko Kiinasta?
Ariane: Joo... Adoptoitu.
Mies: Enta sie, tuutko sie Kiinasta? (kattoo mua)

... oon blondi ja siniset silmat? siis kylla, Kiinasta tulen. Ei mut se ties tosi paljon Kiinasta, ja sitku se sai tietaa et tuun Suomesta ni ei huhhuh... kylla, 5 miljoonaa ihmista, kylla helsinki on paakaupunki, kylla tampere on iso kaupunki, kylla lappi on pohjoisessa, kylla meilla on sauna, kylla meilla on paljon hiihtajia SIIS SE TIES NIIN PALJON. :D Viisas mies. Joka tykkaa Suomesta ja Kiinasta. :3 eli mukava oli jutella.
Menin siis paivallisen aikana kirpparii ettii pari juttua tanssicoveria varten. Ku lahin kavelee takas kouluu pain, huomasin Christinan sen 50m paassa liikennevalois ja lahin juoksee sita pain. Se naki mut sen 20m paasta ja mita ihmetta.. :D

Christina: *alkaa juosta mua pain* EMILIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *pam, ravistaa mua* NIGHTWISH ON JARJESTANY KILPAILUN! PITAA TEHDA MUSAVIDEO NIITTEN KAPPALEESEE! VOITTAJA SAA VIP LIPUT NIITTEN KEIKOILLE JA SAA TAVATA NE!! SA AUTAT MUA!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Se oli ihan hermona hahaha. :D Mut joo.

Tanaa journalisti kavas meil taal haastattelemassa, lehteen paastaan. ^^ Se siis kyseli perheelta miten taa AFS homma toimii, miks ne paatti ryhtyy tahan etc, sit se kysy multa myos niita perusjuttuja et mista tykkaan, miks paatin menna vaihtoo jne jne. Haastattelusta puheen ollen. Silloin marraskuussa meil oli se yks haastattelu. Tassa se artikkeli:
Oikein hieno artikkeli oli hhaha. :D

Nyt meenki tast kattoo leffan perheen kanssa, ja huomenna aikanen heratys OTTAWAAN! ;) Jaakiekkomatsi. Senators vs. Bruins. Yeahhh gonna be awesome. :) oita!

ps. Nyt on sit velikii saanu perheen uudesta seelannista, joten hyvat matkat sulle veli. «3 Nahdaa vuoden paasta, :D

pss. Mulle kuuluu siis hyvaa joo! Kauhee lumimyrksy ulkona, saadaa vihdoin lisaa lunta... Paasen testaa lumilautailuu, hopefully. :D heihei

Ei kommentteja: